Φουρτούνα είναι θα περάσει Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Καλό μεσημέρι σε όλους και ένα όμορφο τριήμερο!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
Θαρθούν και πάλι Καλοκαίρια
χωρίς τα ίχνη της βροχής
θα βγουν στους δρόμους τα αστέρια
κι εσύ θα γίνεις ποιητής
Φουρτούνα είναι θα περάσει
θα διαβεί
θα γαληνέψει η καρδιά
και θα σωθεί
κι αν το ταξίδι σε κουράσει
το μακρύ
μην τσαλακώσεις τα φτερά
μην πεις γιατί
Θα βρεις και πάλι ευτυχία
εκεί στην άκρη της ζωής
θα δεις ποια είναι η ουσία
κι απλά θα νιώσεις νικητής
Φουρτούνα είναι θα περάσει
θα διαβεί
θα γαληνέψει η καρδιά
και θα σωθεί
κι αν το ταξίδι σε κουράσει
το μακρύ
μην τσαλακώσεις τα φτερά
μην πεις γιατί
Ρ.Κ Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-03-2013 |