Μ'έχεις Προδώσει Δημιουργός: Στράτος Τσακίρης, Στράτος Τσακίρης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Έτριβα τα μάτια μου να δω
αν είναι αλήθεια αυτό που ζω
Κάποιος άλλος σε'χει αγκαλιά
χάϊδευε τα μαύρα σου μαλλιά
Απ'αυτό που βλέπω αιμοραγώ
θόλωσε απόψε το μυαλό
Χάνομαι στο θέαμα αυτό
και αρχίζω και παραμιλώ
Σκέφτομαι πως σ' έχασα τις νύχτες δεν κοιμάμαι
τις στιγμές που αντίκρισα συνέχεια τις θυμάμαι
δεν μπορώ να το δεχτώ πως όλα έχουν τελειώσει
μου 'λεγες πως μ' αγάπας ,τώρα μ' έχεις προδώσει!
Καποιο φίλο θέλω στο πλευρό
μην το θέμα λαθος χειριστώ
Μεσ΄τη τρέλα μ' έχω ικανό
να παω να τον πιασω απ'το λαιμό
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-03-2013 |