η πρόκλιση μεγάλη Δημιουργός: Nikos Krideras, Κριδερας Νικος καλημέρα ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μέσα στό χρόνο ναυαγός
καί ό καιρός εχθρός μου
μαλώνουμε εγώ κι αυτός
ποιός θάνε ό Θεός μου
θα είναι οπως θελω εγώ
ή οπως θελουν άλλοι
δεν θανε τιποτα απ' τα δυό
ή , πρόκλιση μεγάλη
Μέσα στό χρόνο ναυαγός
καί ό καιρός εχθρός μου
απόφαση δεν βγάζουμε
ποιός θάνε ό Θεός μου
θα είναι οπως θελω εγώ
ή οπως θελουν άλλοι
δεν θανε τιποτα απ' τα δυό
ή , πρόκλιση μεγάλη
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-03-2013 |