Δεν θα σαι καλά Δημιουργός: vasileios1909, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Ένας εύθυμου ρυθμού στοίχος και ρυθμός Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δεν θα σαι καλά
Κουπλε
Νόμιζα πως ήσουνα η μια
Έφτασα να σου'χω αδυναμία
Έδωσα ότι είχα και δεν είχα
Να σαι εσύ αγάπη μου στην τρίχα
Γέφυρα
Πόσο άλλο πια, θεέ μου δεν αντέχω
Με έκανες κομμάτια και δεν σε έχω
Ακού δύο λόγια για το καλό σου
Στον βρήκα εγω το δάσκαλο σου
Ρεφρέν
Μου θες να σε έχω αγκαλια
Δε θα σαι καλά
Να σε γεμίσω με φιλιά
Δεν θα σαι καλά
Μου λες μη φεύγεις να σου πω
Θα τρελαθώ
Εληξε ότι είχες μαζί μου
Τέρμα ψυχή μου
Κουπλε
Νόμιζα αλλού δεν θα κοιτάξεις
Νόμιζα πότε δεν θα αλλάξεις
Μου λέγαν οι φίλοι να σ'αφησω
Μα εγώ εκεί!. Μην κάνω πίσω Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-03-2013 |