Ονειρέψου Δημιουργός: full moon, Σόφη Τσεβά Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Άσε το κόκκινο να βγει στο φως
και μη σου τρώει ο εαυτός σου τα σκουλήκια
νιώσε στη φλέβα σου χτυπάει κεραυνός
αφήσου στ΄όνειρο μην ψάχνεις στα σκουπίδια.
Ονειροπόλοι φευγαλέου μυστικού
που μιας ελπίδας ονειρεύονται στη θλίψη
είναι παιδιά αλλοτινού καιρού
είν΄η ελπίδα σου που χάνεται στα ίδια.
Σκέψου τον κρότο σου που κάνει η σιωπή
όταν ξυπνάς παραδομένος από τα παραμύθια
ανάλυσέ το μη σε πιάνει πανικός
είν΄η ζωή σου που μοιράζεται στ΄αλήθεια! Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-03-2013 |