Το ρυζόγαλο τέρας Δημιουργός: barboutsala Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Το γεγονός είναι τόσο αντικειμενικό όσο οι φακές και το ρυζόγαλο
Ένας αρχισυντάκτης ερωτεύτηκε με γεωμετρική πρόοδο
Ένας αρχιγραμματέας έγραψε τέλος
Αεροπλάνο χρώματος γκρι (πολυκατοικί) εθεάθη χαζολογόν με προφανείς σκοπούς σε απόσταση αναπνοής από πάρτι αγνώστων λοιπών στοιχείων
Εμείς δεν είχαμε αλέκτορα πια
Ο τελευταίος φώναξε κύμινο ένα μεσημέρι κι εξαφανίστηκε
Εγώ πεινούσα
Το αρκούδι ήταν νηστικό
Κανείς δεν ήθελε να αφήσει το γάμο αλλά κάποιος έπρεπε να πάει για βρούβες
Ο Χαράλαμπος έκλαιγε
Η Κούλα……… αχ, η Κούλα ήταν κουφή και δεν είχε και πόρτα
Σε κλάσματα δευτερολέπτων η ζωή πέρασε
Σαν ταινία θρίλερ
Χωρίς Χριστόφορο
Χωρίς παράθυρα
Κι ότι ακούμπησε κάνει τώρα biz χωρίς show
Και πάνω που θα άνοιγαν οι ουρανοί εξαφανίστηκε κι ο θεός
Κοιταχτήκαμε
Δε μας περίμενε πια κανείς
Δημοσίευση στο stixoi.info: 31-03-2013 |