Στο' πα όλα είν' απλά Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Την καλημέρα μου σε όλους, μια όμορφη βδομάδα και έναν υπέροχο Απρίλη!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΣΤΟ' ΠΑ ΟΛΑ ΕΙΝ' ΑΠΛΑ
Όλα είν' δικά μας
άστρα και πουλιά
η ανασεμιά μας
καίει σαν φωτιά
Στο' πα όλα είν' απλά
τρυφερά κι ωραία
φτάνει μόνο μια ματιά
μια καλή παρέα
Φτάνει μόνο μια ευχή
μια κρυφή ελπίδα
ένα γέλιο η ζωή
μια χρυσή αχτίδα
Όλα είν' δικά μας
δρόμοι κι ουρανοί
η απελπισιά μας
μόνο μια στιγμή
Στο' πα όλα είν' απλά
τρυφερά κι ωραία
φτάνει μόνο μια ευχή
μια καλή παρέα
Φτάνει μόνο μια ματιά
μια κρυφή ελπίδα
ένα γέλιο η ζωή
μια χρυσή αχτίδα
Ρ.Κ Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-04-2013 |