Η ζωή μου στην ζωή σου Δημιουργός: rkiasonas, Γιωργος ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Εδώ να μένεις μάτια μου
Εσύ ένωσες τα κομμάτια μου
Ψύχη σου χαρίζω νιώσε με
Ζωή σε αυτό που θέλουμε να δώσουμε
Μα είναι κάτι απλό
Δίχως εσένα δεν ζω
Πνίγομαι χάνομαι
Μόνος αισθάνομαι R
Η ζωή μου στην ζωή σου
Δρόμος συμβατός
Το κορμί και το φιλί σου
Ήλιος και ουρανός
Μαζί όλα είναι όμοια
Η ζωή έχει κάποιο νόημα
Χωρίς εσένα δεν γίνεται
Αυτό που έχουμε δεν συγκρίνετε
Μα είναι κάτι απλό
Δίχως εσένα δεν ζω
Πνίγομαι χάνομαι
Μόνος αισθάνομαι R
Η ζωή μου στην ζωή σου
Δρόμος συμβατός
Το κορμί και το φιλί σου
Ήλιος και ουρανός Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-04-2013 |