Προδομένη Ψυχή Δημιουργός: gkatsa21 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][I]Μες στη φωτιά καλπάζουν τα όνειρα
Πιστεύουν στα λόγια κάποιου τρελού
Αφήνουν τη θλίψη βαθιά να ζεί
Στα χρώματα του άρρωστου ουρανού
Και η ζωή κάποια μέρα,
Μια αόρατη μητέρα
Θα ανθίσει ξανά
Και γώ μές στη σιωπή
Με την προδομένη μου ψυχή
Θα ακολουθήσω την καρδιά
Κάτω απ'τα φώτα του δρόμου
Φαντάσματα ξορκίζουν το κακό
Αγάπες ενοχές και ελπίδες
Προσεύχονται στο γεμάτο κενό[I][align=center] Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-04-2013 |