Πήδα τον φράκτη Δημιουργός: ο Γέροντας, Διαμαντής Κρεμαστιώτης χορευτικό παραδοσιακό Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πήδα τον φράκτη πήδα τον
εγώ σε περιμένω
το σώμα μου σε καρτερά
και είναι αναμένω .
Και μην αργήσεις μάτια μου
και σβήσει η φωτιά μου ,
θέλω να έρθεις γρήγορα
μέσα στην αγκαλιά μου .
Θέλω θα γίνουν δυο φωτιές
πολύ θα δυναμώσουν ,
ακόμα και τα μέταλλα
οι δυο τους θα τα λιώσουν .
Για αυτό άλλο μην αργείς
μια σκάλα να κρατήσεις ,
και όταν βρεις εμπόδια
θέλω να τα πηδήσεις .
Άγγελος 1/4/2013 Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-04-2013 |