Στ Αληθεια Ζω Ή Πεθανα? Δημιουργός: takis tagalos Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ ΖΩ Ή ΠΕΘΑΝΑ?
Πέσανε πάλι οι μάσκες
τα τύμπανα του πολέμου ήχησαν
κάποιοι φορέσανε τις κάσκες
Αλλά τα όπλα όμως, σίγησαν!
Ψάχνω να βρω την αφορμή
ή έστω μια αιτία
να δώσω στο κορμί, ορμή
να βγει απ τη αδυναμία !
Κοιτάζω την ψυχή μου
σαν κάτι να της λείπει
ζητώ την αφορμή μου
μα και αυτή, εκλείπει!
Ξύπνιος είμαι ή κοιμάμαι?
Μα τι είμαι, σε νιρβάνα?!
Τολμώ, μα και φοβάμαι !
Στ αλήθεια, ζω ή πέθανα ?
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-04-2013 |