Παραμυθένιες συμβουλές Δημιουργός: Vampire_Giovanni Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ακουσα αποψε απο μακρυα,ενα παραμυθι,
ηταν για καποιον που αγαπουσε δυνατα.
Για καποιον που νικησε τον φοφβο και την ληθη
και κοιταγε μονο μπροστα.
Ονειρευτηκα και πηγα να τον βρω
να τον ρωτησω τι επρεπε να κανω
αφου νομιζω πως και εγω τωρα ζω
ενα παραμυθι σαν το παραπανω.
Πεταξα πανω απο τα αστερια
πιο μακρια απο οσο φανταστηκε κανεις,
ομως εκρυψα το προσωπο με τα χερια
μην κοιταξεις τον ουρανο και με δεις.
Ετσι λοιπον εφτασα κοντα του
τον βρηκα να καθεται και σιγανα να μιλα.
Οταν πλησιασα,και ειδα την ματια του,
Θεε μου,αυτα τα ματια ειναι τοσο γνωστα.
Καθομουν και κοιτουσα την μορφη του
ωσπου σηκωθηκε και ηρθε πιο κοντα.
Τοτε καταλαβα πως ηταν η μορφη μου.
Ημουν εγω και απ'την αλλη την πλευρα.
Ηταν τοσο φωτεινος αυτος ο εαυτος μου,
ονειρικος και με χαμογελο νικητη.
Αμεσως χαθηκε ολος ο πανικος μου,
σαν μου 'πε "ξυπνα και πηγαινε εκει".
Ετσι ξυπνησα,και ερχομαι σε σενα
το παραμυθι ξερεις μιλαγε για μας.
Ειλικρινεις συμβουλες που πηρα απο μενα,
ελπιδες και ονειρα εσυ να συναντας. Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-01-2006 | |