Του Δρόμου Δημιουργός: ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΡΟΣ Καθυστέρησα αλλά.... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ο δρόμος πίστα σκοτεινή
στα φώτα μου χορεύεις
εικονα μοιάζεις μαγική
μπροστά μου ζωντανεύεις !
στα μπαρ που αλητεύεις!
τί ψάχνω εδώ στίς ερημιές;
ποιό αίνιγμα θά λύσω;
εσύ μού δίνεις αφορμές
κι'εγώ δέν κάνω πίσω..
γιατί νά σ'αγαπήσω;
Πόσο χρεώνεις ένα χάδι στά μαλλιά ;
ίδια σέ νοιώθω μά δέν είσ'όπως παλιά..
τί μέ κοιτάζεις ; δέν τό θέλω τό κορμί σου !
κι'ότι μισώ απ'τή ζωή είν'η ζωή σου...
Στού πόνου τίς διαδρομές
γυρίζεις τό τιμόνι !
δέν έχω άλλες αντοχές
η μέρα μ'αθωώνει..
η νύχτα μέ σκοτώνει !
μιά βόλτα είναι η ζωή
στά πάνω καί στά κάτω
καί η αγάπη αφορμή
νά φτάσουμε στόν πάτο..
κι'ακόμα παρακάτω...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-04-2013 |