Των ονείρων μου προστάτης Δημιουργός: stixer-man Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Στο λαβύρινθο της ζωής σαν μπήκα
Εκεί στην αρχή της στήριγμα βρήκα
Εσένα που τώρα λείπεις
Μα δε μ εγκαταλείπεις
Κάθε φορά που νοιώθω πως απ τα όρια μου βγήκα
Της νύχτας άγγελος
Των ονείρων μου προστάτης
Φίλος μου καλός στη ζωη επαναστάτης
Με όπλο του την καλοσύνη
Ως το τελος είχε μείνει
Σε κάθε ψεύτικο εχθρός κι αντάρτης
Κι οταν κοιτάξω πίσω
Το ξέρω θα δακρυσω
Μα όχι δε θα κλάψω
Να σ αγαπω ποτε μου δε θα παψω
Στην καρδιά μου θα φυλαξω όσα ένοιωσα και είδα
Παππού θα είσαι παντα ουράνιο τόξο μετα την καταιγίδα Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-04-2013 |