Μόνο θα δίνουμε Δημιουργός: martin luther, Athina-Queen ας σταματήσουμε τις θυματοποιήσεις.... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
θέλω να βρω ένα στήριγμα
να κρατηθώ
πόσες φορές το χουμε πει και
το χουμε ακούσει
πόσες φορές έχουμε κρατηθεί
με ότι συνέπειες αυτό μπορεί
όμως αλήθεια
το ξέρουμε το ξέρω
πως αν στα πόδια τα δικά μας
δεν πατήσουμε γερά
όλα μάταια
όλα προσωρινά
δεν γίνεται να περπατήσουμε
ξανά
αν στα δικά μας πόδια
δεν σταθούμε τα γερά
άλλο περπατώ δίπλα σου
άλλο περπατώ πάνω σου
άλλο περπατώ μέσα σου
και άλλο ζω με σένα
άλλο ζω απο σένα
και άλλο ζω για σένα
εγωιστής είναι αυτός που δεν παραδέχεται
ότι είναι εγωιστής,
αφού όλα απο εμάς και σε μας καταλήγουν
το ξέρουμε πάντα η συμμετοχή των άλλων μικρή
εμείς κάνουμε και διατηρούμε την αρχή.....
μαζί, μοιραζόμενοι δύναμη όχι αντλώντας ούτε κουράζοντας κανέναν
όλοι έχουμε αποθέματα και όλοι μπορούμε να αντλήσουμε και άλλα
απο εμάς αλλά και κυρίως απο Εκείνον που είναι η πηγή μας
ας γίνουμε ταπεινοί ζητώντας την βοηθειά Του
και τότε δεν θα κρεμαστούμε απο κανέναν ποτέ,
μόνο θα δίνουμε.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-04-2013 |