Δυό ματάκια γαλανά Δημιουργός: steven boss, Σαββα Σαββας Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Έχω απόψε ένα καημό
δεν αντέχω θα στο πω
δυό ματάκια γαλανά
μου ΄χουν πάρει την χαρά
Δυό ματάκια αγαπώ
δεν αντέχω θα στο πω
που έχει μέρες να τα δω
κι υποφέρω και πονώ
Δυό ματάκια γαλανά
που με βλέπουν πονηρά
περιμένω να μου πουν
πως λιγάκι μ΄ αγαπούν
για δυό μάτια γαλανά
η καρδούλα μου χτυπά
δεν αντέχω θα στο πω
δυό ματάκια αγαπώ
Μα δεν λένε να φανούν
να μου πουν πως μ΄ αγαπούν
κι έχω μέρες να τα δω
κι υποφέρω και πονώ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-04-2013 |