Αν θες σου δίνω το κλειδί Δημιουργός: xorodos, Diamantis Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Γιατί γλυκιά αγάπη μου
στενάζεις και πονάς
κοντά σου είμαι ξέρε το
και μην μου το ξεχνάς
Το παρελθόν μην το κοιτάς
σβήσε τις αναμνήσεις
γιατί η ζωή είναι μικρή
και πρέπει να την ζήσεις
Αν θες σου δίνω το κλειδί
να ανοίξεις τη καρδιά σου
όλα να βγουν τα μυστικά
που κρύβεις στα σωθικά σου
Ας τα να πάνε στην ευχή
και μην τ‘ αναζητάς
μάθε να ζεις το σήμερα
και πάντα ν’ αγαπάς
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-04-2013 |