Τα μάτια σου τα μελαγχολικά Δημιουργός: steven boss, Σαββα Σαββας Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τα μάτια σου τα μελαγχολικά
ανάψαν μια σπίθα στην καρδιά μου
κι σπίθα έχει γίνει πυρκαγιά
που φούντωσε και τρώει τα σωθικά μου
Δυό μάτια σαν το χρώμα του ουρανού
μελαγχολούν και σφάζουν την καρδιά μου
με βλέπουν ερωτιάρικα γλυκά
κι ανάβουνε για σένα τον σευτά μου
Αν ήξερες μονάχα τι περνώ
το βλέμα σου επάνω μου σαν ρίξεις
χάνομαι στο απέραντο κενό
στην αγκαλιά σου μέσα σαν με σφίξεις
Τα μάτια σου τα μελαγχολικά
στα βάθη της ψυχή μου διεισδύουν
άνοιξε την καρδιά σου για να μπω
και μέσα να με κλείσεις δια βίου
Δυό μάτια σαν την θάλασσα πλατιά
δυο μάτια σαν της άνοιξης λουλούδια
για χάρη σας συνθέτω στιχουργώ
και λέω παραπονιάρικα τραγούδια
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-04-2013 |