Ο κόσμος όλος τώρα πια Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Καλό μεσημέρι σε όλους και μια όμορφη βδομάδα!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ
Προ των πυλών το Καλοκαίρι
κι εσύ πουλί που φτερουγά
τρελή φωτιά το μεσημέρι
κι η αγκαλιά ακρογιαλιά
Ο κόσμος όλος τώρα πια
τα μάτια τα δικά σου
τα δυο σου χέρια τ' ανοιχτά
τα χείλη τα γλυκά σου
Ο κόσμος όλος τώρα πια
μια σκέψη σου στην σιγαλιά
Το χτες γλυκιά μελαγχολία
κι εσύ παλμός μες την καρδιά
μηδαμινά τα μεγαλεία
κι η ξαστεριά κληρονομιά
Ο κόσμος όλος τώρα πια
τα μάτια τα δικά σου
τα δυο σου χέρια τ' ανοιχτά
τα χείλη τα γλυκά σου
Ο κόσμος όλος τώρα πια
μια σκέψη σου στην σιγαλιά
Ρ.Κ Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-04-2013 |