Το σπίτι της αράχνης Δημιουργός: tsepeto Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πτώση ελεύθερη αργή, ασυμφωνία όρων
μες σε χαράδρα βρέθηκες κι ο αντίλαλος σωπαίνει
μοναχικό περπάτημα η εφεύρεση των λόγων
το γαλανό του ουρανού απόδραση σημαίνει .
Του Γολγοθά ο ανήφορος, του μεταξιού ο δρόμος
χέρι προβάλλει δίπλα σου, δειλιάζεις να τ’ αγγίξεις
λύτρωση το κουβάλημα μα ο πιο μεγάλος τρόμος
μην είν’ το βάρος σου βαρύ και κάτω το τραβήξεις .
Τρομολαγνία, ιπποτισμός, για δαχτυλίδια ψάχνεις
ο εγωισμός στασίασε μα πώς να τον πατάξεις
σπηλιά γυρεύεις με ιστό, το σπίτι της αράχνης
τον λάθος δρόμο διάλεξες, το ξέρεις θα σκοντάψεις .
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-04-2013 | |