To χαμένο εύγε Δημιουργός: ΕΛΠΗΝΟΡΑΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
TO XAMENO EΥΓΕ
Με θυσίες και με κόπους,
[ χρόνια πάλευαν οκτώ ]
του Ριχάρδου [ θαρρώ τρίτου ],
βρήκανε τον σκελετό!
Ητανε ο βασιλεύς
[ προς διευκρίνηση θα είπω ]
όστις το βασιλειόν του
πρόσφερε για...έναν ίππο!
Δεν χωράει αμφιβολία
πως εκείνου είναι,λέει,
μάλιστα, βεβαιωθήκαν
μ' εξετάσεις ντι-εν-έι.
--------------------
Ολους αυτούς,απο καρδιάς
πρέπει να συγχαρούμε.
Φαντάσου να πεθαίναμε,
τον σκελετό πριν 'δούμε!!
Θα έλεγ' εύγε κι ο Κοσμάς,
μα δεν μπορεί να κρίνει.
Τα "τίναξε" ο φουκαράς
για μία...ασπιρίνη !!!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-04-2013 | |