γυναικα Δημιουργός: N.Kappa καλημερα σας! Νικήσου και θα είσαι νικητής.. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
θέλει να είναι πάντα ελεύθερη η γυναίκα .
για να μπορεί να σκλαβώνεται,
εκεί που αγαπά η καρδιά της .
θέλει να είναι ελεύθερη να επιλέγει,
με ποιον τρόπο και πότε θα είναι σκλάβα.
ποιόν ,πότε ,και γιατί θα εχει για θεό της.
Ελεύθερη,για να κατακτάει,
να σαϊτεύει,και να ματωνει..
γιατί μόνο έτσι μπορεί να κατακτηθεί.
γιατί μόνο έτσι νιώθει πλήρης
γιατί μόνο αυτό έχει στην καρδιά της..
Να δίνεται με όλη της την ύπαρξη,
και να νοιώθει ασφαλής..
στα χέρια του θηρευτή της.
που αυτή μόνη της διάλεξε να θηρέψει..
Έχει την τόλμη και είναι ικανή ,
Ναι!!και μπορεί!και θελει!
να προσφέρει τα πάντα..
αρκεί μόνο αυτό..
να μην της τα ζητήσεις….
n.kappa
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-04-2013 | |