Ειμαι...ειμαι...ειμαι Δημιουργός: aridaios Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Ειμαι...ειμαι...ειμαι...
Δεν εχω καμια αρχη...
Δεν εχω κανενα τελος...
Εγω δεν εχω αυριο.
Ημουν παντα εκει...
Θα ειμαι παντα...
Να εισαι κι εσυ.
Ειμαι ο κυνηγος...
Ειμαι το κυνηγη...
Εισαι η παγιδα.
Ειμαι το φως...
Ειμαι η περικυκλωση-σκοταδι...
Το σκοταδι της ψυχης.
Εγω ειμαι η αιτια...
Ειμαι το αποτελεσμα...
Κατωτερος των περιστασεων.
Ειμαι ολες οι μετακινησεις...
Ολες οι εκδηλωσεις...
Ειμαι η γαληνια ηρεμια.
Ειμαι ολες οι δυνατοτητες...
Ειμαι ολες οι μορφες...
Ειμαι το κενο.
Με αρεσει να παιζω...
Ενα παιχνιδι το κρυφτο...
Να κρυβωμαι.
Να ντρεπομαι,να κλαψω μπροστα στους αλλους.
Ειμαι ο καθενας...
Ειμαι ο κανενας...
Ειμαι παντα στο πλαι σου.
Εγω ειμαι εγω, εγω ειμαι κι ο αλλος.
Φλωρινα.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-04-2013 |