Χρώματα Δημιουργός: jota gerogiorgi μια όμορφη βδομάδα σ όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info είναι πάλι όλα τώρα
όπως όνειρεύτηκα
δε μας φόβισε η μπόρα
τα φιλιά σου γεύτηκα
είναι εντάξει όλα τώρα
όλα διορθώθηκαν
δες πως πέρασε η ώρα
δες τους όλους πως κοιτάν
το γυαλί ξανακολάει
σου το είχα πει εγώ
κι η ραγισματιά θα σβήσει
αν το θέλουμε κι οι δυο
έγινες σώμα μου,γίναμε ένα
χρώματα γέμισαν τα όνειρα
πήρες το δάκρυ μου,πήρα το ψέμα
κόκκινα βάψαμε τα σύννεφα Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-04-2013 |