Η Μελαγχολια Ειναι Ποιηση Δημιουργός: aggelos sigalas, aggelos sigalas Μιά ακόμα καλησπέρα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Η ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΗΣΗ.
Και την μελαγχολία μου την έκανα γραμμένη σελίδα.
Την έσπασα σε κομμάτια και την έκανα λέξεις
Την έκανα τραγούδι της ψυχής .
Μιλάει για θάλασσα, μιλάει για αγάπη ,
Μιλάει για ελπίδα .
Με το βάρος της μελαγχολίας να μένει πάντα ίδιο .
Θαρρείς Πουλί που μόνο έναν ήχο βγάζει .
Αδύνατο το κάλεσμα της χαράς !!
Ίσως για μένα τελικά
ή μελαγχολία είναι ποίηση .!!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-04-2013 |