Capital of Sorrow Δημιουργός: Άρης Αστεριάδης, Άρης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info H πρωτεύουσα της θλίψης
τοπογραφείται εντός μου
[φθονώντας το καταφύγιο]
η πρωτεύουσα της θλίψης
απλώνει σαν κηλίδα
στα προάστεια του κορμιού μου
[γεννώντας τραύματα]
η πρωτεύουσα της θλίψης
θηλάζει τους κυττάρινους μαστούς
των ενδοιασμών μου
[θηρεύοντας τη διακαίωση]
..................................................
κι ο εαυτός μου,
ελάχιστος
το μικρότερο απο όλα τα έθνη,
αχαρτογράφητος
απουσιάζει
απ' τις ερήμους του κορμιού σου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-04-2013 |