Χαράματα μία Δουμπιά Δημιουργός: eteromilisios Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]
Δεν είναι πια όπως παλιά
που έτρωγα και μπουγάτσα
θόλωσαν τώρα τα γυαλιά
ή βλέπω άλλη φάτσα
Δεν είναι πια όπως παλιά
που έκανα πλεξουδίτσες
τώρα είμαι για το πολύ
μία με δυο μπυρίτσες*
Δεν είναι πια όπως παλιά
ο σύντροφος-κουνέλι
το μάξιμουμ μία φορά
και νιώθω σαν μπιζέλι**
Δεν είναι πια όπως παλιά
τα σίδερα μασούσα
μία Δουμπιά χαράματα
πήρα την κατιούσα
*μικρές
**Homo Peaus
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-04-2013 |