όπου σ'αντέχουν μείνε Δημιουργός: ΕΛΕΑΝΝΑ, Λένα Κατσιμαντού Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Εγωισμός υπέρμετρος μ'αυτοθυσία να απαιτείς αγάπη
να αφιερώνεις συναισθήματα για τα πάρεις πίσω
βρες κάποιο τρόπο εκεί να ζεις κι ας κάνεις χίλια λάθη
κι όπου σ'αντέχουν -όπως είσαι -μείνε να σε φτύσω
Γιατί όσα κατάλαβες απ'τη ζωή είναι τα περσινά τα κολοκύθια
που γίνονται πολύ καλές μουτσούνες με κεριά από μέσα
κούφωσε κανα σχήμα και δώσε στη γριά την ψίχα για την πίτα
και κάνε κανα ομοίωμα για το μπαξέ του Λεχ Βαλέσα
Γιατί όσα κατάλαβες απ'τη ζωή είναι ημέρες καθημερινές
κι έζησες τελικά καλά χωρίς πρεμούρα για το χρόνο
με τον κοσμάκι να μιλάει σαν παπαγάλος ο τσελεμεντές
χωρίς να αναφέρει πουθενά τον επικείμενό σου φόνο Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-05-2013 |