Ζιγκολο Δημιουργός: LA'I'KOS, Γιανννης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ειμαι νεος ειμαι ωραιος ειμαι αρσενικο
ειμαι ακουραστος και γνωστης στο ερωτικο
ειμαι για σενα γυναικα ο ενας
πραγματα τελεια κανω που δεν στα κανε κανενας
ειμαι σου λεω εγω
φτιαγμενος και για ζιγκολο
ειμαι φτιαγμενος για ζιγκολο
ξερω να σε φτιαξω μοναδικα εγω
Ειμαι νεος ειμαι ωραιος ειμαι αρενωπος
ειμαι αντρας και αθλητικος και σεξουαλικος
ειμαι για σενα γυναικα ο ενας
πραγματα τελεια κανω που δεν στα κανε κανενας Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-05-2013 |