Πες το 01 Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ .................... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΠΕΣ ΤΟ
Πες το σιγά, πες το δυνατά
Πες το, όπως θες
Η ψυχή θα το νοιώσει
Εδώ καταλαβαίνει τη σιωπή
Πες το ολόκληρο, πες το μισό
Πες μόνο ένα γράμμα
Η ψυχή θα το νοιώσει
Εδώ διαβάζει τα άστρα
Πες το με τα μάτια, πες το με τα χείλη
Πες το με μια κίνηση
Η ψυχή θα το νοιώσει
Εδώ μιλάει με τον άνεμο
Πες το αν το νοιώθεις, πες το
Πες το, όπως θες
Είναι τόσο όμορφο
Που η ψυχή θα το νοιώσει
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 06/04/2010 Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-05-2013 |