Στρατιές ανέργων--492 Δημιουργός: idroxoos, Παπαδημητρίου χαράλαμπος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πάνω σε δρόμους αδιέξοδους βαδίζω
και σε παράξενα μονοπάτια τρέχει ο νους
το φως στο τούνελ της ελπίδας είναι σβησμένο
χαμένα τα όνειρα σε μαύρους ουρανούς.....
Στρατιές ανέργων κάθε μέρα από νέους
ψάχνουν στο ίντερνετ στα ξένα μια δουλειά
θέλουν να φύγουνε να γίνουν μετανάστες
μα δεν ακούω για επανάσταση μιλιά........
Ποιος περιμένει η ανάπτυξη πως θα΄ρθει
ούτε ένα δόντι δε γυρίζει στον τροχό
με τα καλύτερα μυαλά να έχουν φύγει
μόνο του φρένου πια ακούω την ηχώ........
8-5-2013
Χαράλαμπος Παπαδημητρίου
idroxoos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-05-2013 |