Απογευματινές δουλειές Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ .............................. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ
Βγες στην αυλή σου
Να σκουπίσεις
Να σε δω
Να σε χαρώ
Κούνα τη σκούπα
Όλο χάρη
Πέρα δώθε για
Να ζαλιστώ
Ρίξε νεράκι
Να ποτίσεις
Να πιω κι εγώ
Να δροσιστώ
Βάλε την όμορφη
Ποδιά σου
Πως στην λύνω για
Να φανταστώ
Αγέρα πάρε
Τα μαλλιά της
Ανέμισε τα για
Να τρελαθώ
Τώρα τέλειωσε
Η δουλειά σου
Έλα εδώ να νοιώσεις
Πόσο σ αγαπώ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 04/08/2008 Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-05-2013 |