Διαχωρισμοί Δημιουργός: Μετέωρος Άγγελος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Η νύχτα μοιάζει σπασμένη στα δυο
Η μισή παραμένει καρφωμένη στο χθες
Η υπόλοιπη καλωσορίζει τη νέα αυγή
Τα πρόσωπα εναλλάσσονται σε κάθε λάμψη
Η φρικιαστική μορφή του δολοφόνου
Η πληγωμένη έκφραση του θύματος
Μια απόμερα φωταγωγημένη διασταύρωση
Τα βήματα που βιαστικά ηχούν στο ένα πέρασμα
Οι πνοές που απαλά στροβιλίζονται στο άλλο
Η επαναλαμβανόμενη προδοσία της ζωής
Το μαρμαρένιο οδόστρωμα του νέου ερχομού
Τα ετοιμόρροπα σκαλοπάτια της φυγής
Οι ετερόφωτοι διακόπτες της ανθρώπινης φύσης
Η ανύψωση προς τις οροσειρές της δημιουργίας
Η κατάπτωση προς τις χαράδρες της φθοράς
Η αμείλικτη ανασκόπηση μιας συνείδησης
Οι άγγελοι που στεφανώνουν τις ιερές στιγμές
Οι δαίμονες που ευλογούν κάθε προδοσία
Οι μεταβαλλόμενες παραστάσεις της πίστης
Η φάτνη που θερμά καλωσορίζει το σωτήρα
Ο σταυρός που άσπλαχνα τον αποχαιρετά
Του χρόνου η παραπλανητική φύση
Ένα μέλλον που έχει χρόνια να βαδίσει
Ενα παρελθόν που διασχίζεται σε μια στιγμή
Μετέωρος ʼγγελος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-02-2006 |