γινε απρόσμενη Δημιουργός: Γ ΑΔΑΜΑΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info γινε απρόσμενη ζωή μου
και καθημερινή ποινή μου
πάρε νέες αποφάσεις
φτιάξε τεχνητές διαστάσεις
και όλα αυτά που με χρεώνεις
και κανείς δε τα πληρώνει
μάζεψέ τα μια νύχτα
και στο νεροχύτη ρίχτα
μάζεψε τ άπλυτα μου
τα κουσούρια τα δικά μου
βαλ το σίδερο να κάψει
να χει του θυμού εξάψεις
ζήτα το λογαριασμό
πες μου φτάνει ως εδώ
πετάμε μές στο γκρεμό
κι αν δε ζήσω τι μ αυτό
ξέφυγε από τη μέρα
κ απ τη νύχτα παραπέρα
σκότωσε και την αγάπη
και τη σχέση το σακάτη
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-05-2013 |