Πέρασαν χρόνια δεκαοχτώ Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη Καλημέρα σε όλη την παρέα μας........ένα ταξίδι η ζωή μας, ας το ζήσουμε κι ας το ταξιδέψουμε, όσο μας χαρίζεται.................. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πέρασαν χρόνια δέκα οχτώ
απ΄όταν ήρθες στον κόσμο
ήσουν η χαρά που ήρθε αργά
χαρά γλυκιά για μένα φως μου.
Σαν ήρθες στον κόσμο τόσο μικρό
γέμισες και άλλαξες την ζωή μου
άλλαξε χτύπο και ρυθμό η καρδιά
ήσουν για μένα , η νέα αναπνοή μου.
Έδωσες νόημα και στην ζωή σκοπό
μετά από τόσα χρόνια που ένοιωθα μόνη εγώ
μου έφερες χαρά μου έδωσες ζωή
είσαι στην ζωή μου , ο ήλιος που είχε χαθεί.
Μέσα από σένα ζω, ξανά απ΄την αρχή
όσα χρόνια μου έμειναν , τα δίνω να ζεις εσύ,
μα να τα ζεις σωστά και μην τα δαπανάς
πίσω δεν γυρίζουν , όσο κι αν τα ζητάς.
Ζήσε την ζωή σου και να την χαρείς
πάντα όμως στα πλαίσια κρίσης και λογικής
ποτέ σου μην ξεφύγεις απ΄την σωστή οδό
γιατί θα μετανιώσεις και θά΄ναι αργά γι΄αυτό.
Πάντα κοντά σου θά΄μαι , σαν θα με χρειαστείς
όσα χρόνια μου έμειναν, δικά σου να χαρείς
γιατί είσαι το μωρό μου και πολύ σ΄αγαπώ
σ΄εχω μες την ζωή μου , μοναδικό σκοπό.
ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ 18
Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-05-2013 | |