Δίλλημα Δημιουργός: margokap ......... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Υπάρχουν στιγμές, που ανοίγεις τη ματιά και βλέπεις
πως όλα εκείνα που κρυφά σου μιλούσανε, τώρα φωνάζουν
εσύ, βρίσκεσαι ανάμεσα στο συνειδητό και στο υποσυνείδητο
δεν ξέρεις αν θέλεις να ακούσεις το παρόν ή το μέλλον
τα συμβάντα οργιάζουν μπρός στην παρτίδα της ζωής σου
τρέχουν κι εσύ, όχι απλώς παρατηρητής, τα εξιχνιάζεις
το τυχαίο συναντά το υποσυνείδητο και φλερτάρει το κέλυφος
το κέλυφος που ο ίδιος συντηρείς και αποπνέεις
Όλα βρίσκονται μέσα σου
κάνε χώρο να απλωθούν
τακτοποίησέ τα
ξεχώρισέ τα και τότε θα μάθεις, θα πάρεις από εκείνα τη δύναμη
τη δύναμη της αλήθειας
ξέροντας τι έχεις να επιλέξεις. Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-05-2013 | |