Τα Καταφερεσ Δημιουργός: efimeli, eustathia melissarostergiou Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ
Σ'αγάπησα τόσο πολύ,
όσο δεν πάει άλλο.
Σου έδωσα σώμα,ψυχή
κι εσύ με πούλησες..γιατί;
Πάντως τα κατάφερες............
εκεί που θέλεις τα 'φερες.
Μπράβο τα κατάφερες............
γυρνάω με άδεια πια καρδιά.
Ίσως τα κατάφερες...................
να ζήσω μόνη μ΄άφησες.
μπράβο τα κατάφερες να ζω
με άδεια αγκαλιά.
Ήξερα το λάθος μου.....................
να επιλέξω εσένα.
Πλήρωσα το πάθος μου
και ζω πια στα χαμένα.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-05-2013 |