αν αγαπας πονας Δημιουργός: afiltro, Γιάννης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info αν αγαπας πονας
η αληθεια ειναι
πως και γω
μιαν αναγκη την εχω
να γελασω
μ αυτα που βλεπω
μα να αντιστρεψω λιγο
καθρεφτης μου κοινωνια
και μου μοιαζεις
αγαπαω τη ζωη
και ποιον νοιαζει
αγαπαω τα πουλια
τη γη τον αερα
τα τρεχουμενα νερα
τις θαλασσες τα βουνα
αγαπαω τους ανθρωπους
τα ζωα τα φυτα
και μου λες πως φτανουν αυτα
ε λοιπον δεν ειναι αρκετα
γιατι οταν κλαιω γελας
κι οταν γελαω κλαις
και μονο που λυπασαι φταις
αλλα ποιος νοιαζεται
αν δε σε χρειαζεται
ποιος σ αγαπαει
αν εσυ δε σ αγαπας
ποιος ποναει περισσοτερο
απο σενα οταν πονας
σε ξερω λοιπον
κι ας σε μαθαινω
πες μου σε τι διαφερεις
σε τι διαφερω
αραγε νιωθεις αγαπη;
και αν ναι γιατι φωναζεις
εισαι απων, απουσιαζεις
αυτο ειναι σε ψαχνεις
συνεχισε εισαι κοντα
πλησιαζεις
μα και τοσο μακρια
οπως μια σκια.......
που χωρις φως πεθαινει
εκει στο σκοταδι λοιπον
εισαι μονο παρων
κι αν πραγματι αγαπας πονας
γιατι οσο σκατας και να εισαι
δεν μπορεις να σου κρυφτεις
και ξερεις.... ξερεις εσυ.... Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-05-2013 |