Ειναι Ωραια Η Ζωη Δημιουργός: ΝΑΓΙΑN, ΙΩΑΝΝΑ Α. Κατοχυρωμένο Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info "Είναι ωραία η ζωή "
Βαρύς ο πόνος σου καρδιά
μεγάλο το μαράζι
όταν δεν βρίσκεις Ανθρωπιά
στη ζήση που σου τάζει.
( Κουπλέ Α')
Θεέ μου,δως μου (τη) δύναμη
σ'αυτόν τον κόσμο που'μαι
γιατί είναι ωραία η ζωή
όσο πικρή κι αν είναι.
(Ρεφραίν)
Ελπίδα έχω στην -καρδιά- (-ψυχή-)
πως θα γενεί το θαύμα
γιατί η ζωή του καθενός
στον κόσμο είναι τάμα.
(Κουπλέ Β')
(Χασάπικος) Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-05-2013 |