Γιατί Δημιουργός: jasmine15, Βίκυ Βάσσου Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Γιατί τα πάντα γύρω μου να κλαίνε
χαστούκια στη ζωή να δίνουν δυνατά
Γιατί να κάθομαι να αναρωτιέμαι
αν στα αλήθεια μου συμβαίνουν όλα αυτά
Γιατί κανείς να μην καταλαβαίνει
το πνεύμα της ψυχής μου γενικά
Γιατί να υπάρχει τέτοιο χάος στο μυαλό μου
να μην μπορώ να ρίξω το κακό
Γιατί να φέρομαι με μίσος στους ανθρώπους
και πιό πολύ σ'αυτούς που αγαπώ
Γιατί να υπάρχουν ψεύτικα δρομάκια
τους νέους να οδηγούν στο πουθενά
Γιατί κανείς να μην καταλαβαίνει
πως τούτη η κόλαση δεν βγάζει πουθενά Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-05-2013 |