Οι Αλιμονοι (τσοχατζόπουλος) Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -ψηλέα μου,πιάσανε εκείνον που γέρνει !
-ποιόν εννοείς κοντέ?
-να εκείνον με τα υποβρύχια παραμορφωμένε μου !
-επιτέλους αναδύθηκε η Δικαιοσύνη !
-δεν κατάλαβες ψηλέα μου !
-τι δεν κατάλαβα δηλαδή ?
-δεν τον τσιμπήσανε για την ανάδυση,αλλά για την κατάδυση
-δεν σε καταλαβαίνω στ αλήθεια
-για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος τον τσιμπήσανε !
-α είπα κι εγώ..
-τι περίμενες δηλαδής?
-αυτό που δεν κάνανε !
-τώρα δεν καταλαβαίνω εγώ να πούμε !
-για τις μίζες με τα υποβρύχια εννοώ !
-και γιατί λες, πως δεν τον τσιμπήσανε και γι αυτό?
-γιατί άμα ανοίξει το στόμα του,θα γίνει μεγάλη δίνη !
-και τί θα κάνει η μεγάλη δίνη δίκε μου?
-θα ρουφήξει το ΠΑ και θα μείνει το ΣΟΚ !
Μαράκος Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-05-2013 |