Το Κερμα Δημιουργός: ΑΙΓΙΕΑΣ, Αθανάσιος Τρίψας ΔΥΣΤΥΧΩΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info KΕΡΜΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΕΡΜΑ
ΜΕ ΜΙΑ ΟΨΗ ΑΛΗΘΙΝΗ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΨΕΜΑ
ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟ
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ
ΚΑΙ ΝΑΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣ΄ΤΟ ΝΟΥ
ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝ΄Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΤΟ ΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ
ΚΑΙ ΤΆΛΛΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ
ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΡΥΒΕΙ
ΟΤΑΝ ΓΕΛΑΣ ΚΙ΄ΑΥΤΟΣ ΓΕΛΑ
ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ
ΜΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΣΟΥ ΚΥΛΑ
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΝΑ ΚΛΑΕΙ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-05-2013 |