Το χαμόγελο Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλημέρα καλη εβδομαδα σε ολους !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Το χαμόγελο
Το βράδυ κυνηγούσα το φεγγάρι να δω
λες κι επίτηδες αργούσε έπαιζε κρυφτό
κοιτούσα γύρω μήτε ένα αστέρι ορατό
μόνο μια λατέρνα με σκνίπες γύρο σορό
Έστρεψα το βλέμμα ένα χαμόγελο λαμπρό
σαν την ηλιαχτίδα στο σκοτάδι το πυκνό
έμοιαζε με τον ήλιο που χρόνια καρτερώ
εκεί που διάβαινε θα ‘θελα να διαβώ
Μα αυτό εχάθει όπως ήρθε στα ξαφνικά
και έπεσε η αυλαία ακόμα μια φορά
το φεγγάρι ξεπρόβαλε μα ήταν πια αργά
έμενα το χαμόγελο μ' έκλεψε την καρδιά
στίχοι : Μιμή Μητροπούλου
26-05-13
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-05-2013 |