όλα τα όνειρα Δημιουργός: jota gerogiorgi μουσική Χαρης Καλαμπακακης!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info κάτι καινούριο θέλω να γράψω
μα όλα πια έχουνε ξαναειπωθεί
ότι με φόβισε θέλω να διώξω
να ξεκινήσω απ την αρχή
μ ενα χαμόγελο κι ένα σου χάδι
ίσως ν αντέξω να μείνω εδώ
ελα και πιάσε με πάλι απ το χέρι
και θα νικήσουμε τον καιρό
όλα τα όνειρα θα τα φωτίσω
μη μου τρομάξουνε και μου χαθούν
με χρώμα κόκκινο τους τοιχους θα βάψω
τραγούδι χαρούμενο τα χείλη θα πουν
κάτι ωραιο θέλω να ψάξω
μα ειν όλα γκρίζα ,ζουν μες στη σκιά
μ άπλετο φως τον κόσμο θα λούσω
για να ξεπλύνω ότι πονά
θέλω τη θάλασσα να τη δαμάσω
να σου χαρίσω μία ακτή
όλα τα άστρα και το φεγγάρι
η κάθε μέρα μας να ναι γιορτή
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-05-2013 |