Αριάδνη Δημιουργός: bakhc Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μεγάλα λόγια με δάκρυα στο βλέμμα
Πνιγηκαν κάποια βραδια σε μια θάλασσα ψέμα
Έγιναν σκόνη και χάθηκαν στο σκοτάδι
Κι έμεινα μόνος να ζητω ενα σου χάδι
Μεγάλα λόγια που οι άνθρωποι ξεχνούν
Χτίζουν παλάτια που τα γκρεμισε το κύμα
Και αφηνουν πίσω τα τραγούδια να ρωτούν
Ποια Αριάδνη κρατάει της αγάπης το νήμα
Μεγάλα λόγια πετούν σαν πουλιά
Κι ύστερα κρύβονται σε ξένη αγκαλια
Εχεις φτάσει να ζεις δίχως σκοπο
Δεν αρκουν δυο λόγια για να πεις σ αγαπω
Μεγάλα λόγια που οι άνθρωποι ξεχνούν
Χτίζουν παλάτια που τα γκρεμισε το κύμα
Και αφηνουν πίσω τα τραγούδια να ρωτούν
Ποια Αριάδνη κρατάει της αγάπης το νήμα Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-05-2013 |