Θα χάνομαι τις νύχτες Δημιουργός: Ναπολεόν40 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Θα χάνομαι τις νύχτες σε ταξίδια
που ήθελε να κάνει η καρδιά
του έρωτα θα βγάζω τα στολίδια
της μοίρας μου θα χάνω τα κλειδιά.
-----------
Θα σκέφτομαι τα μάτια σου τα βράδια
που τα 'χασα κιαυτά κάποια νυχτιά
δε μου 'δωσες αγάπη ούτε χάδια
μονάχα της φυγής σου τη φωτιά.
--------------
Θ'ανοίξω τα φτερά μου να πετάξω
κιας ξέρω πως στη γη θα τσακιστώ
σαν ήλιος απ΄τη δύση θα χαράξω
σαν φλόγα από κεράκι θα σβηστώ.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-06-2013 |