Ελλάς δεν είσαι εντάξει Δημιουργός: KANLIS GEORGIOS, Giorgos Kanlis Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info * Ελλάς δεν είσαι εντάξει.
Σε λένε Ελλάδα,σε λέω Πατρίδα,
εσύ δεν με ξέρεις,σε ξέρω εγώ.
Εγώ σ΄αγαπάω,εσύ δε με θέλεις,
στα ξένα με στέλνεις στους ξένους να ζω.
Στη Βόννη με ξέρουν για Έλληνα βέρο,
στο τόπο μου όμως με λεν΄ Γερμανό.
Σε λένε Ελλάδα,σε λέω Πατρίδα,
μια άσπρη σου μέρα,ας ζούσα κι εγώ.
Σκουπίδι τ΄αγέρα με έχεις πετάξει,
δεν είσαι εντάξει,τί άλλο να πω.
Σε λένε Ελλάδα,σε λέω Πατρίδα
κι αν συ δεν με θέλεις σε θέλω εγώ. Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-06-2013 | |