Χρονος Δημιουργός: bellafonte, ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
[align=center][B][I]Ο χρονος..;
Ο χρονος είναι πουστης..
Γκρεμιζει ότι εχτισες..Θεριευει ότι αρνηθηκες..
Αντι για βαλσαμο πεταει φαρμακι στις πληγες..
Καριολης,γεμιζει το προσωπο ρωγμες,το σωμα,την καρδια..
Χαλαει τα ομορφα,σηψη μπολιαζοντας τα..
Ο χρονος σκοτωνει τα ονειρα με ληθη..
...
Ο χρονος τρεμει..
Τρωει τα νυχια του απ’τον φοβο..
Κι αν τα κορμια τα βεβηλωνει,παντα οι ψυχες του βγαζουν τη γλωσσα..
Και τον ποναει αυτό..
bellafonte(Θοδωρης Αργυρης)
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-06-2013 |