Συνθήματα Δημιουργός: scarlet1977, Νίκη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info είναι που τα συνθήματα πάλιωσαν
σαν παλιόρουχα ξεχασμένα
μες την δανεική μας ευδαιμονία
δεν μάθαμε να σκαρώνουμε νέα
είναι που οι καλλιτέχνες χόρτασαν
οι ποιητές σάστισαν
κι οι μουσικοί σώπασαν
αν οι πολιτικοί με πούλησαν
κι οι δημοσιογράφοι με γέλασαν
δεν με ξενίζει , το περίμενα
μα όταν η τέχνη δεν αντιδρά
με τρομάζει ,με πεθαίνει , με πονά
τραγουδάκια ξεχασμένα γραφικά
σαν αντίκες που κανείς δεν τις ζητά
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-06-2013 |