Το τραγούδι της ζωής Δημιουργός: Celestia, Graciella Μόνο τραγούδησε.... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Το τραγούδι της ζωής
Κύλησε το κουβάρι
το νήμα ξετυλίχθηκε..
Ομως η ζωή μας μάζεύει ..
Λιγόστεύει..
Άναψε το λυχνάρι
να φύγουν οι σκιές
Σβήσε το κερί
πριν λειώσει και..
Το φως μας κλέψει..
Δώσε μια ανάσα
στη μέρα που έρχεται...
Λάτρεψε τον ήλιο
διώξε τα σύννεφα…
Σταμάτησε τους λεπτοδείκτες
η ώρα να μην τρέχει..
Φύλαξε την προσευχή σου
μη τη δώσεις πουθενά μόνο…
Κάνε την ύμνο και δώστην
στους αγγέλους να υμνούν
για πάντα τον Θεό!
Μείνε βουβός , αμίλητος..
μπροστά στη θλίψη
και στη μελαγχολία…
Δώστους ένα ποτήρι ολόγιομο
Χαρά και Ευτυχία
Κι απ’ το μεθύσι το γλυκό
να κοιμηθούν παντοτινά
ξένοιαστοι από λύπες
και συ… Να τραγουδήσεις…
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-06-2013 |